Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Χρήσιμα Άρθρα

Κατασκευή ενυδρείων και τεραριουμ

1. ΕΝΥΔΡΕΙΑ (κατασκευή-τοποθέτηση-συντήρηση)

"Με πολύ μεράκι και προσοχή στην λεπτομέρεια κατασκευάζουμε τα ενυδρεία μας δίνοντας έμφαση στην διαχρονική αντοχή και στην αισθητική, επενδύοντας τα ενυδρεία με υλικά εναρμονισμένα με τον χώρο σας. Παρέχουμε και την δυνατότητα να σχεδιάσουμε τρισδιάστατα- φωτορεαλιστικά το ενυδρείο σας βασισμένο σε 1-2 φωτογραφίες του χώρου που επιθυμείτε να τοποθετηθεί.Δείτε στο you tube κάποιες δουλειές μας: εδώ

 

Περισσότερα...

Οι χελώνες του νερού

ΥΔΡΟΒΙΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ

Οι χελώνες του νερού ανήκουν κ’αυτές στην κατηγορία των ερπετών που σημαίνει ότι είναι ψυχρόαιμα ζώα και χρειάζονται ζέστη για να επιβιώσουν. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε δύσκολες / ακραίες συνθήκες ζωής και μπορούν να ζήσουν χωρίς φαγητό για πολλές μέρες ή ακόμα και εβδομάδες (αναλόγως τα είδη). Νιώθετε έτοιμοι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ζώου και να το φροντίσετε επαρκώς?... τότε ίσως να βρείτε χρήσιμες τις παρακάτω πληροφορίες.

Περισσότερα...

Τα τροπικά πουλιά & παπαγάλοι

Οι παπαγάλοι, αυτά τα ωραία πουλιά, διακρίνονται για την εκπληκτική τους μνήμη, την εμμονή τους στη λεπτομέρεια και την εξαιρετική τους ικανότητα να μιμούνται ανθρώπινες φωνές με απόλυτη ακρίβεια. Είναι γνωστά και ως «πουλιά της συντροφιάς». Αρχικά, οι παπαγάλοι συνόδευαν τους ναύτες στα μακρινά και μοναχικά ταξίδια τους, αγαπήθηκαν από ηγέτες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι, όπως ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, που συνδέθηκαν στενά με τους παπαγάλους τους.

Περισσότερα...

Τα καναρίνια

Τα καναρίνια, οι αγαπημένοι μας μικροί τραγουδιστές, μάς εντυπωσιάζουν με το κελαΐδισμά τους, τα χρώματά τους, την ομορφιά τους. Βρίσκονται κοντά μας, και με το πρώτο φως της ημέρας ακούμε τη γλυκιά φωνή τους να μας καλημερίζει, με ένα τρόπο που μόνο αυτά ξέρουν.

Περισσότερα...

Η άγνοια σκοτώνει τα ψάρια...

Η σωστή παρατήρηση μπορεί να σώσει τα ψάρια μας

Πολλές φορές συμβαίνει σε ένα ενυδρείο να χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε κάποια αρρώστια. Οι λόγοι της εμφάνισής της είναι πολλοί και δεν είναι απαραίτητο να φταίμε πάντα εμείς, παρ' όλο που αυτό είναι η συχνότερη αιτία έμμέσως. Σημασία έχει όμως εκείνη τι στιγμή, να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα τη κατάσταση και κατόπιν να αναζητήσουμε και τα βαθύτερα αίτια, ώστε εάν το πρόβλημα οφείλεται σε δικούς μας κακούς χειρισμούς, να τους διορθώσουμε.

Περισσότερα...

Oδηγίες συντήρησης γυάλας

 

Τα ψάρια ανήκουν στην κατηγορία των ποικιλόθερμων όντων. Δηλαδή μέρος της θερμοκρασία τους εξαρτάται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος τους.

Οπότε όταν αυξάνεται η θερμοκρασία αυξάνεται δραστικά και ο μεταβολισμός τους (συχνότητα αναπνοής,χώνεψη,καρδιακή λειτουργεία,κ.τ.λ.) αλλά και αντίστροφα.

Περισσότερα...

Τα 11 βήματα της εκπαίδευσης Σκύλου

Είναι πολύ πιθανόν ότι κάθε ιδιοκτήτης σκύλου, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα συμπεριφοράς του ζώου του,αυτό μπορεί να οφείλετε σε διάφορους λόγους κακή εκπαίδευση,ενηλικίωση,προβληματικό περιβάλλονκ.α.. Η κατανόηση του γιατί το σκυλί μας συμπεριφέρεται με το συγκεκριμένο τρόπο και το πώς να χειριστούμε σωστά την κάθε κατάσταση μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Εδώ σας δίνω μερικές βασικές κατευθύνσεις που αποδεικνύονται χρήσιμες σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις.

Περισσότερα...

Εγγυμοσύνη και κατοικίδια

Είστε μέλλουσα μανούλα και έχετε κατοικίδιο ζωάκι;
Τότε είστε πολύ τυχερή…θα έχετε υπέροχη παρέα σε αυτούς τους 9 μήνες που θα κυοφορείτε το μωράκι σας!!!
 
 
Εκτός των άλλων, το γεγονός ότι έχετε κατοικίδιο ζωάκι σας κάνει αυτομάτως πιο έμπειρες μαμάδες!! Έχετε ήδη τεστάρει τις μητρικές σας ικανότητες, φροντίζοντας το τριχωτό μωρό σας! Άρα είστε ένα βήμα πιο μπροστά από τις άλλες πρωτάρες μανούλες!!!

Τρωκτικά

ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ-ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ-ΤΡΩΚΤΙΚΑ

*Στα καταστήματα μας τρέχουν συνεχείς προσφορές και εκπτώσεις προϊόντων από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε.
*Όλα τα ζωάκια που αναφέρονται προέρχονται από αναπαραγωγές σε εκτροφεία σύμφωνα με τους νόμους που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ελλάδα.

 1. Χάμστερ
 2. Κουνελάκια
 3. Ινδικά χοιρίδια
 4. Σκιουράκια
 5. Τζιτζιλα(Chichilla)
 6. Nυφίτσες ( Ferets)

Περισσότερα...

Το Θαλάσσιο ενυδρείο 1

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι θαλάσσιοι οργανισμοί είναι από τα ομορφότερα πλάσματα στον πλανήτη, ίσως το γεγονός ότι διαβιώνουν σε ένα διαφορετικό και εκπληκτικό περιβάλλον τους ωκεανούς ,παίζει καθοριστικό ρόλο.

 

Περισσότερα...

Σκυλιά και γάτες

Τα καταστήματα μας σας φέρνουν όποιο γνωστής ράτσας κουταβάκι ή γατάκι ενδιαφέρεστε με όλες τις προδιαγραφές και διασφαλίσεις που απαιτούνται να συνοδεύονται αναφορικά: Το βιβλιάριο υγείας με τα πρώτα εμβόλια ,τα χαρτιά πιστοποίησης της γνησιότητας της φυλής,μικροτσίπ,διαβατήριο αν είναι από τρίτη χώρα.

Σημαντική διασφάλιση είναι η εγγύηση στην ζωή του αγαπημένου σας μελλοντικού φίλου για μια εβδομάδα ώστε αν έρθει έχοντας κολλήσει κάτι καθ οδόν ή λόγω της ταλαιπωρίας του να αντικατασταθεί, βέβαια ο χρόνος έχει δείξει ότι είναι εξαιρετικά σπάνιες αυτές οι καταστάσεις.Ωστόσο οι τιμές τους αρχίζουν από 400 ευρώ και φυσικά υπάρχει πάντα η επιλογή σας να υιοθετήσετε ένα ζωάκι από τις φιλοζωικές της περιοχής σας ή από αγγελίες στο δυαδίκτυο.

Καλή σας επιλογή!

Το τροπικό ενυδρείο

Βασικός κανόνας πάντα είναι ο καθαρισμός των τζαμιών χωρίς την χρήση απορρυπαντικών ή άζαξ και παραπλήσια προιόντα όταν αγοράζουμε ένα ενυδρείο! με ζεστό νερό και ξύδι είναι επιτρεπτό το καθάρισμα αρκεί να ξεβγαλθεί μετά!

Πληροφορίες

Ο Λογαριασμός μου

Επικοινωνία

 • Κατάστημα 1: Κ. Παλαιολόγου 46 & Περικλέους (πίσω από τoν Κωτσόβολο), Δράμα
 • Τηλ: +30. 25210-23126
 • Κατάστημα 2: Βίτσι 9 (πίσω από το ΚΤΕΛ), Δράμα
 • Τηλ: +30. 25210-31779
 • savidis1pet@gmail.com

  Facebook PageYouTube Channel