Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Παράδοση Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή άλλα αστικά κέντρα

Παραγγελίες άνω των 30 €

Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 30€ και ζυγίζει μέχρι 2 κιλά τότε η αποστολή είναι δωρεάν με Ελτά ή εταιρεία ταχυμεταφοράς (κούριερ)  και επιβαρύνεστε μονο με τα έξοδα της υπηρεσίας  αντικαταβολής +2,30€.
Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 30€ και ζυγίζει από 2,1 κιλά εώς 16 κιλά βάρους και ο προορισμός της είναι απευθείας Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή άλλα μεγάλα αστικά κέντρα , τότε η παράδοση είναι δωρεάν, αλλά με φορτηγό μεταφορικής εταιρείας της  περιοχής σας αλλά με προπληρωμή σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται εδώ ή με πιστωτική κάρτα, pay pal ή viva wallet.  Εμείς θα δούμε άμεσα τα χρήματα on-line και θα σας αποστείλουμε τα προϊόντα αφού φυσικά προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για καταγραφή των στοιχείων σας.
Αν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 16 κιλά τότε συμφέρει και πάλι να σας αποσταλεί με φορτηγό μεταφορικής εταιρείας όπου η χρέωση για Αθήνα πχ είναι για ένα 
πακέτο βάρους 20 κιλών περίπου 5-6 ευρό.
Σε περίπτωση που σας βολεύει μόνο ΕΛΤΑ ή Κούριερ τότε θα σας γίνει έκπτωση 5 ευρό ως συμμετοχή στα μεταφορικά.
θέλετε να το παραλάβετε στην πόρτα σας τότε θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα της εταιρείας ταχυμεταφοράς. Τα οποία όμως από Αλεξανδρούπολη μέχρι και Λαμία θα έχουν μειωμένα μεταφορικά καθώς δεν θα υπολογίζετε η μάζα τους αλλά μόνο το βάρος, παράδειγμα: βάση ενυδρείου που ζυγίζει 8 κιλά και διαστάσεις πακέτου 85χ40χ25 αντί μεταφορικά 18 ευρό μόνο 8 ευρό.( κάποιες πόλεις εξαιρούνται και αυτό θα φανεί στο ταμείο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας)
 

Παράδοση εντός Δράμας

Παραγγελίες άνω των 30 €

Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 30€ και ο προορισμός της είναι εντός Δράμας, τότε η παράδοση είναι δωρεάν με την προϋπόθεση να γίνει η πληρωμή  κατά την παράδοση των εμπορευμάτων στην πόρτα σας ή να έχουν κατατεθεί από πριν  τα χρήματα  σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα (μέσω pay pal) δεν υπάρχει έξτρα χρέωση.
 

Παραγγελίες κάτω των 30€

Για παραγγελίες κάτω των 30€ η αποστολή, σε περίπτωση αντικαταβολής, γίνεται μέσω Courier Center ή ΕΛΤΑ και επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς που θα προκύψουν συν το κόστος της υπηρεσίας αυτής, που ανέρχεται στα 2,50€. Το κόστος μεταφοράς ελαφριών αντικειμένων μεγάλων διαστάσεων (πχ. Κλουβιών μεταφοράς) υπολογίζεται βάσει κυβισμού ως εξής : Μήκος x Ύψος x Πλάτος / 5000. ( Αποστολές με ΕΛΤΑ πραγματοποιούνται μόνο με αγορές άπό 10 € και άνω αν το επιθυμείτε , αλλιώς θα εκτελούνται με κούριερ/ταχυμεταφορά  αυτομάτως.)

Για παράδειγμα, ένα δέμα που το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 2.0kg, η συνολική χρέωση θα ήταν 2,50€ το κόστος αντικαταβολής συν 2,50€ τα έξοδα μεταφοράς, δηλαδή σύνολο 5,00€.
Τα οποία όμως από Αλεξανδρούπολη μέχρι και Λαμία θα έχουν μειωμένα μεταφορικά καθώς δεν θα υπολογίζετε η μάζα τους αλλά μόνο το βάρος, παράδειγμα: βάση ενυδρείου που ζυγίζει 8 κιλά και διαστάσεις πακέτου 85χ40χ25 αντί μεταφορικά 18 ευρό μόνο 8 ευρό.( κάποιες πόλεις εξαιρούνται και αυτό θα φανεί στο ταμείο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας)

Στην περίπτωση που καταθέσετε τα χρήματα σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή μέσω πιστωτικής κάρτας, δεν υπάρχει έξτρα χρέωση(αντικαταβολής) παρά μόνο τα έξοδα μεταφοράς (όπου με βάση το προηγούμενο παράδειγμα η συνολική χρέωση θα ήταν 2,50€).

Παράδοση για την υπόλοιπη Ελλάδα

Η αποστολή για την υπόλοιπη Ελλάδα από το savidis-pet.gr ποικίλλει και διαμορφώνεται ανάλογα τις ανάγκες της παραγγελίας ενώ ταυτόχρονα συνυπολογίζουμε και τον οικονομικότερο τρόπο για εσάς και σας προτείνουμε λύσεις.

Μπορεί να γίνει μέσω Courier  & ΕΛΤΑ με  αντικαταβολή, όπου θα υπάρξει έξτρα χρέωση 2,5€ συν το κόστος μεταφοράς. Συνίσταται για μικρά δέματα. Σε περίπτωση που μας καταθέσετε τα χρήματα ή πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας κ.α. δεν θα υπάρξει η έξτρα χρέωση αντικαταβολής των 2,5€.

Αν η παραγγελία σας είναι μεγάλη σε όγκο και βάρος, συνίσταται η κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό (αναφέρονται οι λογαριασμοί  στο:" Τρόποι πληρωμής" ) ή πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (μέσω pay pal), ώστε να σας το αποστείλουμε με ΚΤΕΛ, μεταφορική εταιρεία, πλοίο ή πρακτορείο. Αν επιλέξετε ΚΤΕΛ, πλοίο ή πρακτορείο, θα πρέπει να μας προκαταβάλετε και τα (μειωμένα δε ) έξοδα μεταφοράς, ενώ στην περίπτωση της μεταφορικής εταιρείας, θα πληρώσετε αυτά τα έξοδα κατά την παραλαβή του δέματος σας. 

Μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε ΚΤΕΛ, μεταφορική εταιρεία, φίλο ή συγγενή σας, είναι σημαντικό όμως να γνωρίζετε ότι η υπογραφή του ανθρώπου ή της εταιρείας που θα μας υποδείξετε αποτελεί αποδεικτικό παράδοσης για εμάς και δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη. Το κόστος μεταφοράς καθώς και ο χρόνος παράδοσης σε αυτές τις περιπτώσεις ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα σας ενημερώσουμε για την παράδοση σε τρίτους.


Παραλαβή από το κατάστημα

Για όλες τις παραγγελίες υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα  μας. Με αυτό τον τρόπο, κάνετε τις παραγγελίες σας με  προνομιακότερες τιμές σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων  ενώ ταυτόχρονα μας δίνετε τη χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά. 

Η παραλαβή από το κατάστημα ισχύει μόνο για τα προϊόντα που έχετε προσθέσει στην παραγγελία σας και όχι για επιπλέον αγορές που θα πραγματοποιήσετε μέσα από το κατάστημα.

Για την παραλαβή της παραγγελία σας από το κατάστημα θα πρέπει μια μέρα πριν να μας  εκφράσετε αυτή την επιθυμία σας μας  e mail , και εμείς σας στέλνουμε απάντηση  ώστε να έρθετε να παραλάβετε χωρίς καμία καθυστέρηση, τη μέρα & ώρα που επιθυμείτε. savidis-pet.gr
 
Πολιτική επιστροφών
 
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πληρεί τα κριτήρια που αναγράφονταν κατά την παραγγελία σας ή 
βρέθηκε ελαττωματικό  τότε έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε συνοδευόμενο με το εκδοθέν κατά την αγορά παραστατικό και την αρχική συσκευασία του προϊόντος ,εντός 14 ημερών αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το κατάστημα

Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Πληροφορίες

Ο Λογαριασμός μου

Επικοινωνία

  • Κατάστημα 1: Κ. Παλαιολόγου 46 & Περικλέους (πίσω από τoν Κωτσόβολο), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-23126
  • Κατάστημα 2: Βίτσι 9 (πίσω από το ΚΤΕΛ), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-31779
  • savidis1pet@gmail.com

  Facebook PageYouTube Channel