Καλέστε μας στο 2521023126 για Delivery-Διανομή 

 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Το ενυδρείο

Ο βιότοπος του Αμαζονίου είναι ένα δημοφιλές θέμα που τηρείται από πολλούς χομπίστες, από τους αρχαρίους στους εμπειρογνώμονες. Οι περισσότεροι αρχάριοι ξεκινούν με κοινόβια ενυδρεία με ψάρια και φυτά από όλες τις γωνιές του κόσμου, αλλά διατηρώντας ένα ενυδρείο βιότοπος δεν είναι καθόλου πιο δύσκολο από ό, τι να διατήρηθει της διεθνούς κοινότητας ενυδρείο.

Εάν είστε αρχάριος, θα πρέπει, ως εκ τούτου, να μην υπάρχει δισταγμός να δημιουργηθεί ένας βιότοπος Αμαζονίου, εφ 'όσον είστε εντάξει με την προσκόλληση σε ανθεκτικά είδη φυτών και ψαριών από την περιοχή του Αμαζονίου, μέχρι να αποκτηθεί περισσότερη εμπειρία. Η δημιουργία ενός ενυδρείο βιότοπος είναι πραγματικά ιδανικό για έναν αρχάριο αφού όλοι οι παράγοντες και τα ψάρια θα πρέπει ακριβώς να τηρούν τις ίδιες συνθήκες νερού, κ.ά. θερμοκρασία του νερού για να ευδοκιμήσουν. Έτσι είναι ένα ενυδρείο βιότοπος; Όπως θα έχετε καταλάβει ήδη, ένα ενυδρείο βιότοπος είναι απλά ένα ενυδρείο που περιέχει φυτά και τα ζώα από τον ίδιο βιότοπο. Ένας Amazon βιότοπος θα πρέπει να περιέχουν για παράδειγμα, μόνο τα φυτά και τα ιθαγενή είδη ψαριών στην περιοχή του Αμαζονίου στη Νότια Αμερική.

 

 

Ενυδρείο διακόσμηση

Τα νερά του Αμαζονίου είναι πυκνά καλλιεργούνται με υδρόβια φυτά και περιλαμβάνει πολλά από τα ζωντανά φυτά, συνιστάται, εάν θέλετε να μιμηθεί το περιβάλλοντος του Αμαζονίου. Επίσης, περιλαμβάνει άφθονο bogwood και αφήστε το bogwood να χρωματίστει καφέ το νερό.

 

Χημεία του νερού και της ποιότητας

Το νερό του ποταμού Αμαζονίου και των παραποτάμων του είναι μαλακό και όξινο, και τα περισσότερα έχουν πλωτά φυτά που σκοτεινιάζουν το νερό. Το σκοτάδι προκαλείται από φυσικά χουμικό οξύ. Το συνιστώμενο εύρος pH σε ένα βιότοπο Αμαζονίου είναι 6,0 - 6,9 pH. Κάποια είδη προτιμούν ακόμα πιο όξινο νερό, μέχρι 5,0-5,5. Όταν πρόκειται για την σκληρότητα του νερού, η GH θα πρέπει να είναι περίπου 3-7 και το KH 2-4.

 

Στο κατάστημα έχουμε όλα τα προιόντα που απαιτούνται για να διαμορφωθεί η κατάλληλη χημεία του νερού.

 

 

 

Κρατώντας την ποιότητα των υδάτων μέχρι είναι φυσικά σημαντικό. Τα ποσά της αμμωνίας και των νιτρωδών θα πρέπει να είναι κάτω από τα ανιχνεύσιμα επίπεδα και δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί να αυξηθεί πάνω από 10 ppm, το ποσό o νιτρικών. Πόσο συχνά θα πρέπει να αλλάξετε το νερό εξαρτάται από το μέγεθος του ενυδρείου, διήθηση, τα είδη ψαριών και την πυκνότητα των ψαριών, αλλά η αλλαγή 20-25% σε εβδομαδιαία βάση είναι ένας καλός κανόνας.

 

 

 

 

Η θερμοκρασία του νερού

 

 

 

Η συνιστώμενη θερμοκρασία του νερού για τα περισσότερα είδη του Αμαζονίου είναι 74-78 βαθμούς F (23,5 - 25,5 βαθμούς C).

 

 

 

φως

 

Ο ήλιος είναι πολύ ισχυρός στην τροπική Νότια Αμερική, αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω το νερό στην περιοχή του Αμαζονίου είναι συχνά πολύ σκούρα λόγω των υψηλών επιπέδων του χουμικού οξέος. Το νερό είναι επίσης σκιάζεται από προεξέχοντα πλούσια βλάστηση στις περισσότερες περιοχές της Αμαζόνας.

 

 

 

Amazon βιότοπου ψάρια

 

Πολλά δημοφιλή ψάρια ενυδρείου κατάγεται από την περιοχή του Αμαζονίου και θα ήθελαν να τοποθετηθούν σε ένα βιότοπο Αμαζονίου. Εάν έχουν εκτραφεί σε αιχμαλωσία επί γενεές και πάλι όταν θα εισαχθούν στο προγονικό τους περιβάλλον θα δείξουν πολύ καλύτερη προσαρμογή και θα αρχίσουν τα ζευγαρώματα . Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, οι αλλαγές πρέπει πάντα να είναι αργή και σταδιακή.

 

 

 

Αν θέλετε να δημιουργήσει ένα βιότοπο Αμαζονίου, μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους τύπους των μικρών tetras, δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς (αλλά όχι όλες!) Κατάγονται από την περιοχή του Αμαζονίου. Η περιοχή του Αμαζονίου είναι επίσης το σπίτι σε πολλά δημοφιλή είδη γατόψαρο, όπως Whiptail γατόψαρο, γατόψαρο Bristlenose και γατόψαρα Corydoras. Άλλες προτάσεις είναι Hatchetfish, Pencilfish και μεγαλύτερες characins όπως τα κοινά δολάρια Silver. Αν έχετε κάποια προηγούμενη εμπειρία σχετικά με τη διατήρηση της ποιότητας του νερού, μπορείτε να πάτε για παράδειγμα για Dwarf κιχλίδες. Angelfish είναι μια άλλη εναλλακτική λύση, αλλά αν δεν θέλετε να κρατήσει τα μικρά tetras, διότι η Angelfish θα τα δει ως γεύμα.

 

 

 

Amazon φυτά βιοτόπων

 

Πολλά κοινά φυτά προέρχονται από την περιοχή του Αμαζονίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε τα φυτά του γένους Echinodorus, π.χ. Echinodorus paniculatu (Amazon σπαθί), Echinodorus tenellus (Νάνος φυτό σπαθί) και το Echinodorus amazonicus. Eleocharis acicularis, επίσης γνωστό ως χόρτο μαλλιά!, είναι ένα άλλο δημοφιλές είδος του Αμαζονίου. Cabomba και Myriophyllum είναι άλλες εναλλακτικές λύσεις, αλλά χρειάζονται ναδεχθούν πιο πολύ φως για να είναι καλά.

 

 

 

 

Πληροφορίες

Ο Λογαριασμός μου

Επικοινωνία

  • Σαββίδης Στυλιανός - Υδάτινος κόσμος - Ωδικά πτηνά ενυδρεία
  • ΑΦΜ 046712764, ΔΟΥ Δράμας, Aρ. ΓEMH: 51723719000
  • Κατάστημα 1: Κ. Παλαιολόγου 46 & Περικλέους (πίσω από τoν Κωτσόβολο), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-23126
  • Κατάστημα 2: Βίτσι 9 (πίσω από το ΚΤΕΛ), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-31779
  • savidis1pet@gmail.com

  Facebook PageYouTube Channel