Καλέστε μας στο 2521023126 για Delivery-Διανομή 

 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Σκυλιά και Γάτες

Συμβουλές για τις πρώτες 30 μέρες της γάτας στο σπίτι

Οι γάτες είναι εδαφικές, και όταν έρχονται σε ένα νέο σπίτι τους κάνει να νιώθουν πολύ άβολα. Υπάρχει όλος αυτός ο ανεξερεύνητος χώρος, και ποιος ξέρει τι μπορεί να κρύβεται εκεί! Κάντε του την χάρη και παρέχετε του μια μικρή περιοχή για να νιώσει καλύτερα για τις πρώτες λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Εφοδιάστε το δωμάτιο με παροχές γάτας, όπως τροφή, νερό και μια λεκάνη με άμμο περιττωμάτων.

 

Δεν είστε σίγουροι τι είδος άμμου πρέπει να διαλέξετε? εδώ

 

Και ξοδέψτε χρόνο μαζί της αλλά σεβόμενοι συνχρόνως και την ιδιωτικότητα της,ο καθένας αξίζει ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί με τον εαυτό του!

Δημιουργήστε έναν χώρο τροφοδοσίας με τρόφιμα και νερό και κατάλληλα κύπελλα. Καλό είναι αυτός ο χώρος να είναι μακρυά από την λεκάνη περιττωμάτων Για προιόντα για το φαγητό της γάτας και τη διατροφή, επισκεφθείτε εδώ

Οι γάτες αγαπούν να αποχωρούν μακριά από όλα σε μικρούς δικούς τους χώρους, όπως το δικό του μικρό ασφαλές καταφύγιο που του προσφέρει ένα ειδικό στρωματάκι .

Το φενγκ σούι της γάτας λέει ότι το μικρό αυτό καταφύγιο θα πρέπει να βλέπει προς την πόρτα εξόδου του δωματίου της για να μην πανικοβάλετε!

Νύχια

Τα νύχια της γάτας είναι το καλύτερο της αλλά μέσα στο σπίτι για να αποφύγουμε ανεπιθύμητες γρατσουνιές στα έπιπλα καλό είναι εκτός από το μάλωμα-εκπαίδευση να της παρέχουμε την επιλογή να ξύνει τα νύχια της σε διάφορα προιόντα του εμπορίου εδώπου κρεμιούνται ή είναι εδαφικά βέβαια υπάρχει και η επιλογή να τα κόβουμε αλλά  πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν γίνεται να κόβεις τα νύχια της με την ίδια συχνότητα που λιμάρεις τα δικά σου. Για κάποιο λόγο τα έχει. Θέλει να ξύνει τοίχους, να ξύνει καναπέδες, να σκαρφαλώνει , τα χρησιμοποιεί για να μη γλιστράει στο πάτωμα. Όταν δεν έχει νύχια είναι μακριά από τη φύση της. Γι” αυτό απόφυγε τις υπερβολές. Όχι υπερβολικά κοντά νύχια ή υπερβολικά συχνό κόψιμο.

Κοιτάξτε το σπίτι σας με τα μάτια της γάτας, δηλαδή προσέξτε για αντικείμενα που μπορεί να πέσουν και να χτυπήσουν την γάτα ή άλλα που μπορεί να σπάσουν,αλλά και χημικά επικίνδυνα που μπορεί να χυθούν και να τα γλύψει.

Επίσεις αν διαβιώνουν και άλλοι άνθρωποι στο σπίτι φροντίστε να τους ενημερώσετε ώστε να αποφύγετε δυνατούς θορύβους που μπορεί να τρομοκρατήσουν την γάτα.

Καθώς θα πρέπει να αποφύγεται απότομες συναναστροφές με άλλα ζώα ,κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μόνιμη φοβία αν η πρώτη γνωριμία δεν λειτουργήσει και προκύψει ανακατωσούρα με κυνηγητά και μαλώματα!

Παρόλα αυτά Μπορεί να πάρει τη γάτα σας μια εβδομάδα ή δύο για να προσαρμοστεί. Να είστε υπομονετικοί, να αλλάζεται το νερό της καθημερινά και να φροντίσετε να της δώσετε ειδική τροφή για γατάκια αν είναι πάνω από 1 μηνών αλλιώς θα πρέπει να τραφεί με ειδικο σκόνη γάλα μέχρι τον πρώτο μήνα .(αλλά ελένξετε και αν πίνει νερό) και αν η γάτα δεν τρώει για τουλάχιστον 2 μέρες καλό είναι να απευθυνθείτε και σε κάποιον κτηνίατρο όπου έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί όταν γίνει 2 μηνών για να εμβολιαστεί.

 

Συγχαρητήρια! Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, θα είστε στο δρόμο σας για να έχουν ένα καλά προσαρμοσμένο μέλος της οικογένειας των αιλουροειδών.

Πληροφορίες

Ο Λογαριασμός μου

Επικοινωνία

  • Σαββίδης Στυλιανός - Υδάτινος κόσμος - Ωδικά πτηνά ενυδρεία
  • ΑΦΜ 046712764, ΔΟΥ Δράμας, Aρ. ΓEMH: 51723719000
  • Κατάστημα 1: Κ. Παλαιολόγου 46 & Περικλέους (πίσω από τoν Κωτσόβολο), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-23126
  • Κατάστημα 2: Βίτσι 9 (πίσω από το ΚΤΕΛ), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-31779
  • savidis1pet@gmail.com

  Facebook PageYouTube Channel