Καλέστε μας στο 2521023126 για Delivery-Διανομή 

 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Σκυλιά και Γάτες

Η Κοινωνικοποίηση Βοηθά στην πρόληψη δάγκωμα

Επιτρέποντας το κουτάβι σας για να κοινωνικοποιηθεί με άλλα κουτάβια και κοινωνικοποιημένα σκυλιά είναι ότι καλύτερο για να μάθουν γρήγορα τα όρια που υπάρχουν και οι κανόνες συμπεριφοράς. Το κουτάβι πρέπει να κυλήσει, να πέσει και να παίζουν μεταξύ τους. Όταν παίζουν, δαγκώνουν ο ένας τον άλλο παντού και πουθενά. Αυτό είναι όπου μαθαίνουν να αναστέλλουν το δάγκωμα τους. Αυτό είναι όπου μαθαίνουν να ελέγχουν τον εαυτό τους.

 

Εάν είναι πάρα πολύ τραχιά ή θορυβώδης, θα μάθετε γιατί το πώς τα άλλα σκυλιά και κουτάβια αντιδρούν και αλληλεπιδρούν με αυτούς. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει φυσικά και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να εκπληρώσει. Μπορεί να μάθει μόνο από τη δοκιμή και το λάθος. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να πούμε ή να κάνουμε για να τους εκπαιδεύσει σε αυτή την περιοχή. Θα πρέπει να μάθουν από την εμπειρία τους με ένα άλλο σκυλί ή το κουτάβι.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του σκύλου στην κοινωνικοποίηση του σκύλου, εκτός από το γεγονός ότι αυτό θα βοηθήσει το σκυλί σας να μεγαλώνουν, δεν είναι φοβισμένοι από τα άλλα σκυλιά είναι ότι μπορούν να εκτονώσουν την ενέργειά τους σε ένα αποδεκτό τρόπο. Τα κουτάβια που έχουν άλλα κουτάβια για να παίξει μαζί , δεν χρειάζεται να σας αντιμετωπίζουν σαν σκυλιά!. Έτσι, το ποσό των play δάγκωματων για εσάς και την οικογένειά σας θα πρέπει να μειωθεί δραματικά. Ένα κουτάβι που δεν παίζει με ένα άλλο κουτάβι ή το σκυλί είναι γενικά πολύ πιο υπερκινητικά και καταστροφικά στο σπίτι, καθώς και.

Η επιβράβευση και η εκπαιδευτική τιμωρία είναι επίσεις ένα μέσο για να εντάξουμε το κουτάβι στην ζωή με τους ανθρώπινους κανόνες..

Τα σκυλιά μαθαίνουν με συσχετισμό, έτσι ώστε αν το κουτάβι σας κάνει κάτι καλό, να τον ανταμείψει. Τότε η δράση είναι πολύ πιο πιθανό να επαναληφθεί. Αλλά η ανταμοιβή θα πρέπει να συνδέεται με τη δράση, γι 'αυτό πρέπει να ανταμειφθεί γρήγορα, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ή δύο. Η ίδια η ανταμοιβή μπορεί να είναι μερικές μπουκιές από κουτάβι τροφίμων ή έπαινο, ή και τα δύο.

Το κουτάβι σας πρέπει να διδάσκονται ό, τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Μερικές αβλαβείς συμπεριφορές μπορεί να αγνοηθούν, αλλά δυνητικά επικίνδυνες αυτές πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα από τη διακοπή της συμπεριφοράς με ένα αιχμηρό «όχι» για να πάρει την προσοχή του - να είστε έτοιμος να τον ανταμείψετε όταν σταματάει και δίνει προσοχή σε σας. Φωνάζοντας ή χτύπώντας δεν θα βοηθήσει το κουτάβι σας να μάθει.

Πληροφορίες

Ο Λογαριασμός μου

Επικοινωνία

  • Σαββίδης Στυλιανός - Υδάτινος κόσμος - Ωδικά πτηνά ενυδρεία
  • ΑΦΜ 046712764, ΔΟΥ Δράμας, Aρ. ΓEMH: 51723719000
  • Κατάστημα 1: Κ. Παλαιολόγου 46 & Περικλέους (πίσω από τoν Κωτσόβολο), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-23126
  • Κατάστημα 2: Βίτσι 9 (πίσω από το ΚΤΕΛ), Δράμα
  • Τηλ: +30. 25210-31779
  • savidis1pet@gmail.com

  Facebook PageYouTube Channel